enda

Françoise Bonnot

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Across the universe 2008 Klip U/Spillefilm
Frida 2002 Klip U/Spillefilm
Place Vendôme - Juvelerkvarteret 1998 Klip U/Spillefilm
L' appartement 1996 Klip U/Spillefilm
1492: Erobring af Paradis 1992 Klip U/Spillefilm
Sicilianeren 1987 Klip U/Spillefilm
Chinatown bløder 1985 Klip U/Spillefilm
Swanns kærlighed 1984 Klip U/Spillefilm
Kære ukendte 1980 Klip U/Spillefilm
Fremmede i natten 1979 Klip U/Spillefilm
Den sidste romantiske elsker 1978 Klip U/Spillefilm
Cassandra broen 1976 Klip U/Spillefilm
Naturlig størrelse 1974 Klip U/Spillefilm
Gidslet 1973 Klip U/Spillefilm
Tilståelsen 1970 Klip U/Spillefilm
En hær af skygger 1969 Klip U/Spillefilm
Z 1968 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.