enda

Frank Bracht

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Amanda og rævepelsen 1976 Klip U/Spillefilm
Hvor er Amerika? 1974 Klip U/Spillefilm
Krigen mellem mand og kvinde 1972 Klip U/Spillefilm
Baskende ørn, den sidste kriger 1970 Klip U/Spillefilm
De kaldte ham Hombre 1967 Klip U/Spillefilm
Indianernes Krigslist 1955 Klip U/Spillefilm
White Christmas 1954 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.