enda

Frank Capra

(1897 – 1991)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Matinee Idol 2007 Instruktion
Det store valg 1948 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Det er herligt at leve 1946 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
War Comes to America 1945 Instruktion, Produktion U/Dokumentarfilm
Arsenik og gamle kniplinger 1944 Instruktion U/Spillefilm
Afrikas Befrielse 1944 Instruktion U/Dokumentarfilm
Nazisterne går til angreb 1943 Instruktion, Produktion U/Dokumentarfilm
Hitlers lynkrig 1943 Instruktion, Produktion U/Dokumentarfilm
Slaget om Rusland 1-2 1943 Instruktion, Produktion U/Dokumentarfilm
Slaget om Storbritanien 1943 Instruktion, Produktion U/Dokumentarfilm
Hvorfor blev der Krig? 1942 Instruktion, Produktion U/Dokumentarfilm
Vi behøver hinanden 1941 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Mr. Smith kommer til Washington 1939 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Du kan ikke tage det med dig 1938 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Tabte horisonter 1937 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Boobs in the woods 1925 Manus U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.