enda

Frank Coraci

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Blended 2014 Instruktion
Here Comes The Boom 2012 Instruktion
Zookeeper 2011 Instruktion U/Spillefilm
Click 2006 Instruktion U/Spillefilm
Jorden rundt i 80 dage 2004 Instruktion U/Spillefilm
The waterboy 1998 Instruktion U/Spillefilm
The wedding singer 1998 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.