enda

Frank Griebe

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Cloud Atlas 2012 Foto U/Spillefilm
3 2010 Foto U/Spillefilm
The International 2009 Foto U/Spillefilm
Parfumen: Historien om en morder 2006 Foto U/Spillefilm
Heaven 2001 Foto U/Spillefilm
Krigeren og kejserinden 2000 Foto U/Spillefilm
Lola 1998 Foto U/Spillefilm
Vintersoverne 1997 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.