enda

Frank J. Urioste

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dødbringende våben 4 1998 Klip U/Spillefilm
Farlige teorier 1997 Klip U/Spillefilm
Desperat valg 1996 Klip U/Spillefilm
Djævleøen 1995 Klip U/Spillefilm
Frit fald 1994 Klip U/Spillefilm
Cliffhanger 1993 Klip U/Spillefilm
Tombstone 1993 Klip U/Spillefilm
Basic Instinct - Iskoldt begær 1992 Klip U/Spillefilm
Sidste udkald 1990 Klip U/Spillefilm
Road house 1989 Klip U/Spillefilm
Over mit lig 1988 Klip U/Spillefilm
RoboCop 1987 Klip U/Spillefilm
På stop med en dræber 1986 Klip U/Spillefilm
De frygtløse 1985 Klip U/Spillefilm
Conan den uovervindelige 1984 Klip U/Spillefilm
Helvedeshuset 3-D 1983 Klip U/Spillefilm
Den usynlige forfølger 1981 Klip U/Spillefilm
Har du prøvet med en læge 1980 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.