enda

Frank Jæger

(1926 – 1977)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fra Brandes til Rifbjerg 1993 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Hvor er Ulla Katrine? 1974 Manus Tv-film
Jap 1973 Manus Tv-film
Solens børn 1972 Manus Tv-film
Pelsen 1971 Manus Tv-film
Den røde kappe 1967 Dialog DK/Spillefilm
Møde ved midnat 1958 Manus Tv-film
Skal drengen tvinges 1956 Manus DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.