enda

Frank Langella

(1940 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
All Good Things 2010 Sanford Marks U/Spillefilm
Frost/Nixon 2008 Richard Nixon U/Spillefilm
Unscripted 2005 Medvirkende Tv-serie
The Ninth Gate 1999 Boris Balkan U/Spillefilm
Small Soldiers 1998 Archer U/Spillefilm
Lolita 1997 Clare Quilty U/Spillefilm
Djævleøen 1995 Dawg Brown U/Spillefilm
Dave 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Sort uheld 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Masters of the Universe 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Cairo mysteriet 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Dracula 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Huset under træerne 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Svigermors penge 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.