enda

Frank Marshall

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Bourne legacy 2012 Producer U/Spillefilm
Luftens sidste mester 2010 Producer U/Spillefilm
Crossing Over 2009 Producer U/Spillefilm
Indiana Jones og krystalkraniets kongerige 2008 Producer U/Spillefilm
Benjamin Buttons forunderlige liv 2008 Producer U/Spillefilm
The Bourne Ultimatum 2007 Produktion U/Spillefilm
Eight Below 2005 Instruktion
Bourneduellen 2004 Producer U/Spillefilm
Seabiscuit 2003 Produktion U/Spillefilm
Signs 2002 Produktion U/Spillefilm
Sneen på cedertræerne 1999 Produktion U/Spillefilm
Den sjette sans 1999 Produktion U/Spillefilm
Congo 1995 Instruktion U/Spillefilm
Lommepenge 1994 Producer U/Spillefilm
Vi lever 1992 Instruktion U/Spillefilm
Hook 1991 Producer U/Spillefilm
Araknofobi 1990 Instruktion U/Spillefilm
Halløj i rutchebanen 1990 Instruktion U/Kort fiktion
Always 1989 Producer U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden Del III 1989 Executive producer U/Spillefilm
Hvem snørede Roger Rabbit? 1988 Producer U/Spillefilm
Solens rige 1987 Producer U/Spillefilm
Kærlighed og tømmermænd 1985 Producer U/Spillefilm
Farven lilla 1985 Producer U/Spillefilm
Poltergeist 1982 Producer U/Spillefilm
Jagten på den forsvundne skat 1981 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.