enda

Frank Morriss

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Drop Zone 1994 Klip U/Spillefilm
Den hårde måde 1991 Klip U/Spillefilm
Du skyder, jeg smiler 1990 Klip U/Spillefilm
Nr. 5 lever 1986 Klip U/Spillefilm
Fuld fart over feltet 1985 Klip U/Spillefilm
Nu går den vilde skattejagt 1984 Klip U/Spillefilm
Blue Thunder 1983 Klip U/Spillefilm
Det er vel mit liv..! 1981 Klip U/Spillefilm
I wanna hold your hand 1978 Klip U/Spillefilm
Charley Varrick 1973 Klip U/Spillefilm
Duellen 1972 Klip Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.