enda

Frank Oz

(1944 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Stor opstandelse 2007 Instruktion U/Spillefilm
The Stepford wives 2004 Instruktion U/Spillefilm
The Score 2001 Instruktion U/Spillefilm
Bowfinger 1999 Instruktion U/Spillefilm
In & out 1997 Instruktion U/Spillefilm
Muppets skatteø 1996 Producer U/Spillefilm
Hus-hjæælp... 1992 Instruktion U/Spillefilm
Hva' med Bob? 1991 Instruktion U/Spillefilm
Fræk, frækkere, frækkest 1988 Instruktion U/Spillefilm
Gys i blomsterbutikken 1986 Instruktion U/Spillefilm
Mupperne indtager New York 1984 Instruktion, Stemme, Manus U/Spillefilm
Den sorte krystal 1982 Instruktion, Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.