enda

Frank Sinatra

(1915 - 1998)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Når engle elsker 1985 Sang DK/Spillefilm
Vestens værste sjover 1970 Medvirkende U/Spillefilm
En pige i cement 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Detektiven 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Von Ryan's ekspres 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Robin og de 7 Hood'er 1964 Robbo, Producer U/Spillefilm
Fire for Texas 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Pas på ungkarlene 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Kandidaten fra Manchuriet 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Can-can 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Elleve i Las Vegas 1960 Medvirkende U/Spillefilm
De kom løbende 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Pal Joey 1957 Medvirkende U/Spillefilm
High Society 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Manden med den gyldne arm 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Guys and Dolls 1955 Medvirkende U/Spillefilm
By i alarm 1954 Medvirkende U/Spillefilm
Panik i banken 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Klokkerne ringer for dig 1948 Fader Paul U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.