enda

Frank Stanley

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Grease 2 1982 Foto U/Spillefilm
Du milde Moses 1980 Foto U/Spillefilm
"10" 1979 Foto U/Spillefilm
Fisk, fart og rytmekugler 1979 Foto U/Spillefilm
Gi' den gas, mand 1978 Foto U/Spillefilm
Kold hævn 1975 Foto U/Spillefilm
Dirty Harry går amok 1973 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.