enda

Frank Wenzel

(1938 – 2015)

Frank Wenzel (født 16. november 1938 i Schleisen i Polen, død 23. november 2015) var grundlægger af Ørnereservatet ved Tuen, samt naturfotograf og forfatter. Han stod bag flere naturfilm, særligt om rovfugle, i 1960'erne og 70'erne.
Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Under trækronernes skjul 1971 Instruktion, Speaker, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Havørnen 1971 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Ved bræens rand 1970 Instruktion, Manus, Foto, Producent DK/Dokumentarfilm
Grævling 1970 Instruktion, Produktion, Foto DK/Dokumentarfilm
De vilde svaner 1969 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Krageungerne 1969 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Falkoneren og den vilde falk 1969 Instruktion, Manus, Foto, Klip DK/Dokumentarfilm
Moskusoksen 1967 Instruktion, Produktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Gøgen 1965 Instruktion, Produktion, Foto DK/Dokumentarfilm
Hvad højen fortalte 1964 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Hvepsevågen 1962 Instruktion, Produktion, Foto, Sagkyndig DK/Dokumentarfilm
Musvågen 1962 Instruktion, Foto, Kommentarer DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.