enda

Franka Potente

(1974 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nattens dæmoner 2 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Bourneduellen 2004 Marie U/Spillefilm
Blueprint 2003 Medvirkende U/Spillefilm
Manden uden navn 2002 Marie Kreutz U/Spillefilm
Krigeren og kejserinden 2000 Sissi U/Spillefilm
Lola 1998 Lola U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.