enda

Frans Baunsgaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Karla og Jonas 2010 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Karla og Katrine 2009 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Album 2008 Redaktør Tv-serie
Blodsbånd 2007 Manuskonsulent U/Spillefilm
Forestillinger 2007 Redaktør Tv-serie
Omfavn mig måne 2002 Manuskonsulent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.