enda

Frans Rasmussen

(1944 – )

Dansk dirigent.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Adams æbler 2005 Dirigent DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Dirigent Tv-serie
Bryggeren 1996 Pianist Tv-serie
Den usynlige kunst 1994 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Den røde skov - filmisk orakel i 9 billeder 1987 Kongen DK/Eksperimentalfilm
Polledreng kommer hjem 1981 Dirigent Tv-film
Stalten Mette 1981 Dirigent Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.