enda

Franz Lindell

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Momentum 2014 Boom operator DK/Kort fiktion
Backgammon 2014 Tonemester, Co-producer DK/Spillefilm
Den som elsker 2012 Foley artist DK/Kort fiktion
Ansigtet 2012 Boom operator, Lydklipper DK/Kort fiktion
Et raadhus til alvor og fest 2010 Lyd DK/Dokumentarfilm
Global alarm 2009 Boom operator DK/Kort fiktion
Skizo 2008 Boom operator DK/Kort fiktion
Historien om en mor 2005 Lydklipper DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.