enda

Franz Planer

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
En verdensomsejling under havet 1954 Foto U/Spillefilm
Afgørelse ved Daggry 1951 Foto U/Spillefilm
Brev fra en ukendt kvinde 1948 Foto U/Spillefilm
To mennesker gør sig fri 1938 Foto U/Spillefilm
Under Montmartres tage 1937 Foto U/Spillefilm
I solskin 1936 Foto U/Spillefilm
Maskerade 1934 Foto U/Spillefilm
Af en kvindelæges dagbog 1932 Foto U/Spillefilm
Storken strejker 1931 Foto U/Spillefilm
Storhertugens Finanser 1923 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.