enda

Franz Rath

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Løftet 1994 Foto U/Spillefilm
Rosa Luxemburg 1986 Foto U/Spillefilm
Den uendelige historie 1984 Foto U/Spillefilm
De tyske søstre 1981 Foto U/Spillefilm
Søstrene - eller lykkens balance 1979 Foto U/Spillefilm
Christa Klages anden opvågnen 1978 Foto U/Spillefilm
Konrad Steiners pludselige ensomhed 1976 Foto U/Spillefilm
En slags mord 1966 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.