enda

Franz Walsch

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Querelle 1982 Klip U/Spillefilm
Lola 1981 Klip U/Spillefilm
Bolwieser 1977 Klip U/Spillefilm
Den desperate mand 1977 Klip U/Spillefilm
Pestens guder 1970 Klip U/Spillefilm
Advarsel mod en hellig luder 1970 Klip U/Spillefilm
Katzelmacher 1969 Klip U/Spillefilm
Kærligheden er koldere end døden 1969 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.