enda

Fred Guiol

(1898 – 1964)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Giganten 1956 Manus U/Spillefilm
Gunga Din 1939 Manus U/Spillefilm
Detektiverne 1927 Instruktion U/Kort fiktion
Held i Uheld 1927 Instruktion U/Kort fiktion
Gøg og Gokke i Trøjen 1927 Instruktion U/Kort fiktion
Duck Soup 1927 Instruktion U/Kort fiktion
Koner på Prøve 1927 Instruktion U/Kort fiktion
Straffefanger 1927 Instruktion U/Kort fiktion
Love 'Em and Weep 1927 Instruktion U/Kort fiktion
Sugar Daddies 1927 Instruktion U/Kort fiktion
Why Girls Love Sailors 1927 Instruktion U/Kort fiktion
45 Minutes from Hollywood 1926 Instruktion U/Kort fiktion
Along Came Auntie 1926 Instruktion U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.