enda

Fred J. Koenekamp

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Listen to me 1989 Foto U/Spillefilm
Buckaroo Banzai og det vilde eventyr 1984 Foto U/Spillefilm
Manden med det livsfarlige kamera 1982 Foto U/Spillefilm
Sorte udsigter 1981 Foto U/Spillefilm
Første mandag i oktober 1981 Foto U/Spillefilm
The hunter 1980 Foto U/Spillefilm
The champ 1979 Foto U/Spillefilm
Spøgelseshuset 1979 Foto U/Spillefilm
Den sidste hilsen 1978 Foto U/Spillefilm
Billet til helvede 1977 Foto U/Spillefilm
At stjæle er en ærlig sag 1976 Foto U/Spillefilm
Øen og havet 1976 Foto U/Spillefilm
Brølende kæmper 1975 Foto U/Spillefilm
Eftersøgt for togrøveri 1975 Foto U/Spillefilm
Det tårnhøje helvede 1974 Foto U/Spillefilm
Papillon 1973 Foto U/Spillefilm
Billy Jack 1971 Foto U/Spillefilm
Baskende ørn, den sidste kriger 1970 Foto, Produktionsdesign U/Spillefilm
Og bag dem pifter kuglerne 1969 Foto U/Spillefilm
Patton: Pansergeneralen 1969 Foto U/Spillefilm
Elvis lever livet 1968 Foto U/Spillefilm
Arizona Joe 1968 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.