enda

Fred Schepisi

(1939 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Words and Pictures 2013 Instruktion U/Spillefilm
Empire Falls 2005 Instruktion
It Runs In The Family 2003 Instruktion
Bidske bæster 1997 Instruktion U/Spillefilm
En ukendt ven 1993 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Det russiske hus 1990 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Et skrig i mørket 1988 Instruktion U/Spillefilm
Roxanne - næsen er i vejen 1987 Instruktion U/Spillefilm
For enhver pris 1985 Instruktion U/Spillefilm
Iceman 1984 Instruktion U/Spillefilm
Jimmie Blacksmith 1978 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.