enda

Fred Ward

(1942 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Player 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Henry og June 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Ormen 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Saigon - et helvede for strømere 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Alle disse kvinder 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Syv der hævner 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Manøvre med døden 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.