enda

Fredbjørn Bjørnsson

(1926 – 1993)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Margot Lander (1910-1961)... kærligst 1982 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Sanct Hansaften-spil 1979 Danseinstruktør Tv-film
En landsbydegns dagbog 1975 Dansemester Tv-film
Den fine mand 1971 Koreografi Tv-film
Muffen 1970 Medvirkende, Koreografi Tv-film
De usynlige 1970 Koreografi Tv-film
Frøken Rosita - Blomsternes sprog 1970 Koreografi Tv-film
En forårsaften 1969 Koreografi Tv-film
Hænderne op 1968 Koreografi Tv-film
Må jeg lege med? 1968 Koreografi Tv-film
Den skaldede sangerinde 1966 Koreografi Tv-film
Harlekin ægtemand 1963 Koreografi Tv-film
Forelsket i København 1960 Koreografi DK/Spillefilm
Vi som går stjernevejen 1956 Danser DK/Spillefilm
Vagabonden 1940 Peter, Gretes søn DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.