enda

Freddie Andersen

(1944 – 2014)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nikolaj og Julie 2002 Apoteker Tv-serie
Familien Fab 1985 Den hjælpende hånd Tv-serie
Matador 1978 Otto Tv-serie
Brandtomten 1976 Medvirkende Tv-film
Aladdin eller Den forunderlige lampe 1975 Sinbad Tv-serie
Mazurka på sengekanten 1970 Michael, skoleelev DK/Spillefilm
Farvel Thomas 1968 Gunnar Tv-film
Valsedrømme 1967 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.