enda

Freddie Francis

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Straight Story 1999 Foto U/Spillefilm
Prinsesse Caraboo 1994 Foto U/Spillefilm
Broderskabets bånd 1992 Foto U/Spillefilm
Sommermåne 1991 Foto U/Spillefilm
Cape Fear 1991 Foto U/Spillefilm
Falsk alibi 1989 Foto U/Spillefilm
Ærens mark 1989 Foto U/Spillefilm
Dune - ørkenplaneten 1984 Foto U/Spillefilm
Spionen, der kom tilbage 1984 Foto U/Spillefilm
Manden der ville henrettes 1982 Foto U/Spillefilm
Den franske løjtnants kvinde 1981 Foto U/Spillefilm
Elefantmanden 1980 Foto U/Spillefilm
Rædsels-klinikken 1973 Instruktion U/Spillefilm
Dr. Terror 1964 Instruktion U/Spillefilm
Lørdag aften, søndag morgen 1960 Foto U/Spillefilm
Kønnenes kamp 1960 Foto U/Spillefilm
En plads på toppen 1959 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.