enda

Freddie Highmore

(1992 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Arthur og Maltazars hævn 2009 Stemme U/Spillefilm
Spiderwick fortællingerne 2008 Jared / Simon U/Spillefilm
Charlie og chokoladefabrikken 2005 Charlie Bucket U/Spillefilm
Sandtrolden 2004 Robert U/Spillefilm
Tigerbrødre 2004 Raoul U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.