enda

Freddie Prinze Jr.

(1976 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Star Wars Rebels 2014 Kanan Tv-serie
Scooby-Doo 2 - Uhyrerne er løs 2004 Fred/Jan U/Spillefilm
Scooby-Doo 2002 Fred Jones U/Spillefilm
Down to You 2000 Al Connelly U/Spillefilm
Boys and Girls 2000 Ryan Walker U/Spillefilm
She's All That 1999 Zack Siler U/Spillefilm
I still know what you did last summer 1998 Ray Bronson U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.