enda

Frédéric Thoraval

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dead Man Down 2013 Klip U/Spillefilm
Sinister 2012 Klip U/Spillefilm
Safe 2012 Klip U/Spillefilm
From Paris With Love 2010 Klip U/Spillefilm
Taken 2009 Klip U/Spillefilm
Bandidas 2006 Klip U/Spillefilm
Angel-A 2005 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.