enda

Frederick Hollander

(1896 – 1976)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Sabrina 1954 Musik U/Spillefilm
It should happen to you 1954 Musik U/Spillefilm
Androkles og løven 1952 Musik U/Spillefilm
Født i går 1950 Musik U/Spillefilm
Fanget 1949 Musik U/Spillefilm
Brud til salg 1949 Musik U/Spillefilm
Der var engang en kålorm 1944 Musik U/Spillefilm
Hvepsereden 1943 Musik U/Spillefilm
Manden, der kom til middag 1941 Musik U/Spillefilm
Rolf Blaaskægs ottende kone 1938 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.