enda

Frederik Christensen

(1847 – 1929)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Heksen 1922 Medvirkende U/Spillefilm
Fristerinden 1916 Pastor Lind DK/Spillefilm
I Tronens Skygge 1914 Skovrider Kaas DK/Spillefilm
En Kvindes Ære 1913 Den gamle præst DK/Spillefilm
De listige Friere 1913 Etatsråd Holm DK/Kort fiktion
Den store Cirkusbrand 1913 Cirkusdirektøren DK/Spillefilm
Under Møllevingen 1913 Wilson, arbejderformand DK/Spillefilm
I sidste Sekund 1913 Medvirkende DK/Spillefilm
Kvindehjerter 1912 Lægen DK/Spillefilm
Den svundne Lykke 1912 Anatole de Bregard DK/Spillefilm
Pigen fra Landsbyen 1912 Den gamle bonde DK/Spillefilm
Livets Baal 1912 Medvirkende DK/Spillefilm
Eventyr paa Fodrejsen 1912 Birkedommer Krans DK/Spillefilm
Fodsporet 1912 Blackburry, chef for et større kontor DK/Spillefilm
Den kære Afdøde 1912 Kunsthandleren DK/Kort fiktion
Tropisk Kærlighed 1912 Medvirkende DK/Spillefilm
Dødsspring til hest fra cirkuskuplen 1912 Sagfører DK/Spillefilm
Naboerne 1912 Nikolaisen, spasmager DK/Spillefilm
Det farlige Spil 1912 Medvirkende DK/Spillefilm
Vampyrdanserinden 1912 Medvirkende DK/Kort fiktion
Et pokkers Pigebarn 1912 Den gamle præst DK/Spillefilm
Det gamle Købmandshus 1912 Medvirkende DK/Spillefilm
Københavnerliv 1911 Søren Christensen DK/Spillefilm
Det mørke Punkt 1911 Medvirkende DK/Spillefilm
Den forsvundne Mona Lisa 1911 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.