enda

Frederik Jacobi

Frederik Jacobi er født i 1973 og uddannet filmfotograf fra Den Danske Filmskole.

Han har fotograferet dokumentarfilmene "Ghost of Cite Soleil" (DGA award 2008), "Afghan Muscles" (AFI grand jury prize 2007) og den amerikanske spillefilm "Death in Love" (Sundance 2008).

Jacobi har instrueret kort filmen "The Sound of Plants Fighting for Life" som er optaget i Amazonas med ham selv i hovedrollen.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Shepherd Lonely 2016 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Mumbai Disconnected 2009 Instruktion, Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
Complaints Choir 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Roskilde 2008 Foto, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Riskær - avantgardekapitalisten 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Nåletræer 2007 Foto, Stills DK/Kort fiktion
Forbrydelsen 2007 Kameraoperatør Tv-serie
Emmalou 2006 Foto DK/Kort fiktion
Afghan muscles 2006 Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
Ghosts of Cité Soleil 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Les amours perdus 2005 B-fotograf DK/Kort fiktion
Sovende 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Good Planet Film Festival 2012-06-16 Mumbai Disconnected
Buenos Aires Danish Film Festival 2010-11-16 Mumbai Disconnected
Amsterdam, IDFA 2010-10-10 Mumbai Disconnected
Vancouver International Film Festival 2010-09-30 Mumbai Disconnected
cologne conference international film and television festival 2010-09-26 Mumbai Disconnected
Dokufest Prizren 2010-07-31 Mumbai Disconnected
Melbourne Film Festival 2010-07-23 Mumbai Disconnected
Istanbul Documentary Days 2010-06-22 Mumbai Disconnected
Warszawa, Against Gravity 2010-05-08 Mumbai Disconnected
Prague, One World Human Rights Film Festival 2010-03-10 Mumbai Disconnected
ZagrebDox 2010-02-28 Mumbai Disconnected
Göteborg International Film Festival 2010-01-29 Mumbai Disconnected
Helsinki Doc Point Documentary Film Festival 2010-01-26 Mumbai Disconnected
Amsterdam, IDFA 2009-11-19 Mumbai Disconnected
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.