enda

Frederik Sølberg

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Doel 2018 Instruktion, Producer, Supplerende klip DK/Dokumentarfilm
På kanten af frihed 2017 Produktionsleder DK/Dokumentarfilm
De har solgt verdens lunger 2010 Instruktion, Idé, Fotograf, Producer DK/Dokumentarfilm
AFR 2007 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Depotet 2003 Instruktørassistent DK/Kort fiktion
Indefra og ud 2002 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Nyon, Visions du Réel 2019-04-05 Doel
Leipzig Festival for Documentary and Animation 2018-10-29 Doel
DMZ South Korea 2018-09-13 Doel
Dokufest Prizren 2018-08-03 Doel
Sheffield Doc/Fest 2018-06-07 Doel
CPH:DOX 2018-03-15 Doel
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.