enda

Fredric March

(1897 – 1975)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
De kaldte ham Hombre 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Solen stod stille 1960 Medvirkende U/Spillefilm
Alexander den Store 1956 Medvirkende U/Spillefilm
Desperate timer 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Columbus opdager Amerika 1949 Medvirkende U/Spillefilm
De bedste år 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Min kone er en heks 1945 Medvirkende U/Spillefilm
Intet er os helligt 1937 Medvirkende U/Spillefilm
Anna Karenina 1935 Medvirkende U/Spillefilm
Korsets tegn 1933 Medvirkende U/Spillefilm
At elske 1933 Medvirkende U/Spillefilm
Dobbeltmennesket Dr. Jekyll og Mr. Hyde 1931 Dr. Henry Jekyll/Mr. Hyde U/Spillefilm
Den kongelige familie 1931 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.