enda

Fredric Steinkamp

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The firm - Firmaets mand 1993 Klip U/Spillefilm
Havana 1990 Klip U/Spillefilm
Scrooged 1988 Klip U/Spillefilm
Hvide nætter 1985 Klip U/Spillefilm
Farlig impuls 1984 Klip U/Spillefilm
Tootsie 1982 Klip U/Spillefilm
Gådefulde Fedora 1978 Klip U/Spillefilm
Forbrydelse betaler sig 1976 Klip U/Spillefilm
Yakuza - den hemmelige liga 1975 Klip U/Spillefilm
Knust bil til frokost 1974 Klip U/Spillefilm
Charly 1968 Klip U/Spillefilm
Huckleberry Finn 1960 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.