enda

Per Fredrik Skiöld

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De misbrugte filmbørn 2018 Fotograf Tv-dokumentar
Hjerter Dame 2018 Fotograf DK/Dokumentarfilm
De standhaftige 2016 2. kameraoperatør, 2. unit DK/Spillefilm
Forsøget 2014 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Et forbandet år 2012 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Med døden til følge 2011 B-fotograf DK/Dokumentarfilm
Mit Danmark - film nr. 8 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
Zezils verden 2005 Fortæller, Foto, Stills DK/Dokumentarfilm
110% Greve - en film fra virkeligheden 2004 Foto DK/Dokumentarfilm
Dage med Kathrine 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Fra Barbie til Babe 2003 Foto DK/Dokumentarfilm
Campingvognen 2001 Foto DK/Kort fiktion
Pigerne i 4.b 1999 Foto DK/Dokumentarfilm
Rideskolen 1998 Foto DK/Dokumentarfilm
Pigen som var søster 1996 Foto DK/Eksperimentalfilm
H.C. Andersen på kirkegården 1996 Foto DK/Dokumentarfilm
Breaking the Waves 1996 Fotografassistent DK/Spillefilm
På vej mod Mars 1995 Foto DK/Dokumentarfilm
Grænsen 1995 Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.