enda

Fredrik Wenzel

(1978 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Square 2017 Cheffotograf U/Spillefilm
The swedish Theory of Love 2015 B-fotograf U/Dokumentarfilm
Force Majeure 2014 Stillfotograf, Cheffotograf U/Spillefilm
Avalon 2011 Stills U/Spillefilm
Man tænker sit 2010 Instruktion, Manus, Foto, Klip U/Spillefilm
Apan 2009 Fotograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.