enda

Freeman A. Davies

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Iceman 2002 Klip U/Spillefilm
Last man standing 1996 Klip U/Spillefilm
Geronimo - en amerikansk legende 1993 Klip U/Spillefilm
Trespass 1992 Klip U/Spillefilm
Cover Up 1991 Klip U/Spillefilm
Nye 48 timer 1990 Klip U/Spillefilm
Smukke Johnny 1989 Klip U/Spillefilm
En russer rydder op i Chicago 1988 Klip U/Spillefilm
Den beskidte bande 1987 Klip U/Spillefilm
Av min arv 1985 Klip U/Spillefilm
Streets of Fire 1984 Klip U/Spillefilm
Brainstorm - indhentet af fremtiden 1983 Klip U/Spillefilm
48 timer 1982 Klip U/Spillefilm
Manøvre med døden 1981 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.