enda

Frida Budtz Müller

(1893 – 1978)

Skuespillerinde.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Faster er død 1978 Medvirkende Tv-film
Jul på slottet 1976 Medvirkende Tv-film
Mallorcas søde liv 1965 Sofie DK/Spillefilm
Premiere i helvede 1964 Medvirkende DK/Spillefilm
Ægget 1964 Portnerske Tv-film
Den evige ægtemand 1960 Maria Syssojevne Tv-film
Aldrig har så mange 1958 Medvirkende Tv-film
For frihed og ret 1949 Medvirkende DK/Spillefilm
Det kan hænde enhver 1948 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Danmark for Folket 1937 Charlotte Justesen, Hennings mor DK/Kort fiktion
Midsommerfest i Thisted 1929 1929 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Fra Mørke til Lys 1928 Fru Gorm DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.