enda

Frida Paustian

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bag Blixens maske 2011 Instruktørassistent DK/Dokumentarfilm
Kvinden der drømte om en mand 2010 Manus-research DK/Spillefilm
Himlen falder 2009 Research DK/Spillefilm
Lille soldat 2008 Research DK/Spillefilm
Rene hjerter 2006 Kvinde DK/Spillefilm
Monas verden 2001 2. instruktørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.