enda

Fridrik Thór Fridriksson

(1954 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mamma Gógó 2010 Instruktion, Manuskript, Producer U/Spillefilm
Direktøren for det hele 2006 Finnur DK/Spillefilm
Niceland 2004 Instruktion U/Spillefilm
Falcons 2002 Instruktion U/Spillefilm
Universets engle 2000 Instruktion U/Spillefilm
Ikingut 2000 Executive producer U/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Associate producer DK/Spillefilm
Vildspor 1998 Executive producer DK/Spillefilm
Ælle bælle ni ti...du slap fri 1997 Produktion U/Spillefilm
Djævelens ø 1996 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Cold fever 1995 Instruktion U/Spillefilm
Movie Days 1994 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Naturens børn 1991 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Skytturnar 1987 Instruktion U/Spillefilm
Rokk í Reykjavik 1982 Instruktion U/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.