enda

Friedl Behn-Grund

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Huset Buddenbrook 1959 Foto U/Spillefilm
En svindlers bekendelser 1957 Foto U/Spillefilm
Pigen fra Flandern 1956 Foto U/Spillefilm
Lad os dog leve 1947 Foto U/Spillefilm
Razzia 1947 Foto U/Spillefilm
Frk. Dag og Frk. Nat 1941 Foto U/Spillefilm
Morderen Dimitri Karamasoff 1931 Foto U/Spillefilm
24 Stunden aus dem Leben einer Frau 1931 Foto U/Spillefilm
Ung maa man være 1930 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.