enda

Fritz Arno Wagner

(1889 – 1958)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Gammelt hjerte bli'r ungt igen 1943 Foto U/Spillefilm
Kun en bajads 1943 Foto U/Spillefilm
Hvor var du i Nat 1941 Foto U/Spillefilm
Dagen derpaa... 1937 Foto U/Spillefilm
Dr. Mabuses testamente 1933 Foto U/Spillefilm
M 1931 Foto U/Spillefilm
Tyven 1931 Foto U/Spillefilm
Spione 1928 Foto U/Spillefilm
Den trætte død 1921 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.