enda

Fritz Brun

(1936 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pas på ryggen, professor! 1977 Sovjetisk ambassadefunktionær DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Sørensen, museumsinspektør Tv-serie
Anne og Paul 1975 Politimand Tv-film
Bertram og Lisa 1975 Medvirkende Tv-film
Black-out 1970 Medvirkende DK/Spillefilm
Farlig sommer 1969 Politiassistent Dahl DK/Spillefilm
Abracadabra eller Huusspøgelse 1961 Trommeslager Tv-film
Treklang 1960 Medvirkende Tv-film
Hexerie eller blind alarm 1959 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.