enda

Fritze Hedemann

(1945 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Monas verden 2001 Monas mor DK/Spillefilm
Helten Henning 1998 Medvirkende DK/Kort fiktion
Lykken er en underlig fisk 1989 Mor til deltager i skønhedskonkurrence DK/Spillefilm
Peter von Scholten 1987 Medvirkende DK/Spillefilm
Niels Klims underjordiske rejse 1984 Qvamit Tv-serie
Suzanne og Leonard 1984 Suzannes mor DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Hospitalsfunktionær Tv-serie
Da Svante forsvandt 1975 Nina DK/Spillefilm
Syg og munter 1974 Medvirkende Tv-film
Her bor de gale 1973 Anita Tv-film
Sæson for Liza 1969 Sekretæren Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.