enda

Frode Højer Pedersen

(1947 – )

Instruktør.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I morgen bli'r vi færdige 1998 Instruktion, Produktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Drømmepigen 1998 Instruktion, Produktion DK/Dokumentarfilm
De kalder mig hund 1998 Instruktion, Produktion DK/Dokumentarfilm
1996 Instruktion, Manus
Verdenspiger 2 1996 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Verdenspiger 1 1995 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Min farmors hus 1984 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Kidnapning 1982 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Tre engle og fem løver 1982 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Må jeg se dine papirer Instruktion, Manus U/Dokumentarfilm
Verdenspiger 3 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.