enda

Frode Jensen

(1929 – 1984)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Crash 1984 Foto Tv-serie
Torvet 1981 Foto Tv-serie
Thomas - 11 år 1981 Foto Tv-dokumentar
Flid, fedt og snyd 1981 Fotograf Tv-serie
Thomas - 9 år 1980 Foto Tv-dokumentar
Thomas - 8 år 1978 Foto Tv-dokumentar
Mariehønen 1974 Foto DK/Kort fiktion
Dukkens død 1972 Foto Tv-film
En lille dosis Strindberg - eller selvforsvarets brutale kunst 1970 Foto Tv-film
Glasmosaik 1968 Foto DK/Dokumentarfilm
Kender du Decembervej? 1967 Foto Tv-serie
Et landbrug i tidehverv 1963 Foto DK/Dokumentarfilm
Mellem to verdener 1962 Foto DK/Dokumentarfilm
En dag i søværnet 1962 Foto DK/Dokumentarfilm
Lige ud af køkkenvejen 1962 Foto DK/Reklamefilm
Mosekonens bryg Foto DK/Kort fiktion
Tårnuret Foto DK/Kort fiktion
Halstørklædet Foto DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.