enda

Gabriel Beristain

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Street Kings 2008 Foto U/Spillefilm
The sentinel 2006 Foto U/Spillefilm
The Ring 2 2005 Foto U/Spillefilm
Blade - Trinity 2004 Foto U/Spillefilm
S.W.A.T. - Politiets eliteenhed 2003 Foto U/Spillefilm
Blade II 2002 Foto U/Spillefilm
Dolores Claiborne 1995 Foto U/Spillefilm
Den gamles grunker 1994 Foto U/Spillefilm
Storsvindleren 1992 Foto U/Spillefilm
K 2 - den største udfordring 1991 Foto U/Spillefilm
Caravaggio 1986 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.